Tänään paikalla ovat;

Nainen. Mies. Koira. Gerbiiliemo kahden poikasensa kanssa. Mauri-Taskurapu. Topaasipleko (se Seppo). 8-päinen viisraitabarbilauma. Partamonni nimeltä Minni. Lehtikalapariskunta Pirkko ja Pietu. Viherimumonniset Kisse ja Armi. Läskimonni, Rääpäle ja 4 muuta täplämonnista. Kirjoahvenet Sirkka-Liisa, Esa, Vesa sekä Irma. 16 kardinaalitetran parvi. Nyrkillinen kierteissarvikotiloita.

Meitä on täällä kuutisenkymmentä silmäparia. Huomenna saapuvat sukkikset, eli sukaravut. Niitä tulee peräti 22 rapua tähän hätään! Haemme ne tyylikkäästi moottoripyörällä. Olen rakastunut edellämainittuun ajopeliin. Menetin prätkäneitsyyteni viikonloppuna, ja se oli siinä; mikään ei ole kolahtanut samaan tapaan aikoihin. Ihan mieletöntä! Kaikki siinä natsaa. Vauhti, maisemat, ulkoilma, yhdessäolo ja se luottamus; en pelkää hetkeäkään miehen ajaessa. Yksinomaan vain nautin.

Eilen haettu yh-gerbiili ja tyttärensä saivat nimet iltamyöhällä. Äidin uudelleennimesin Astaksi. Tyttärilleen annoin nimet Aino ja Tytti. Ovat kaikki melkoisen suloisia, etenkin tyttäret. Ne ovat noin tulitikkuaskin kokoisia, jos sitäkään. Viipottavat viikset viuhuen purun seassa ja nostavat välillä pikkukäpälänsä terran lasia vasten. Aivan ihania :)

 

Tänään piti myös itkeä ja heittää paita lattialle. Ja potkaista kaapinovea. Silakkapihveistä unohtui suola ja perunat paloivat kattilaan. Hitto, miten joskus vihaan olla nainen.