Uunissa lojuu yksi neljästä pizzasta, jonka paistan tänään. Olen saanut jonkun suurtalousemäntätaudin ja teen ruokaa kerralla vähintään joukkueelliselle miehiä. Joskus tosin tuntuu, että sen verran tuo mies syökin.

Selkää on vihlonut jälleen ja tänään koin sellaista kipua työpäivän aikana, etten ole aiemmin kokenut; aivan kamalaa särkyä vasemman käden sormissa! Siis nivelissä ja ihan luissa. Sellaista viiltävää, oikein ilkeää kipua. Hätäännyin ja koitin hieroa sormia, muttei se mitään auttanut. Aamun jälkeen tuli sen verran kiirettä, että seuraavan kerran huomasin kivun vasta iltapäivästä. Ihan järjetöntä. Voiko se tulla jostain vitamiinin puutteesta?

Duunissa on muuten ihan mieletön persoona johtoportaassa. Sellainen, jonka takia monet ovat lähteneet siitä firmasta, mutta myös sellainen, että moni on siihen firmaan turvannut vuodesta toiseen sen ansiosta. Itse en tiedä, miten pää pidemmän päälle sitä räiskettä kestää, mutta välillä on pakko vaan nauraa. Parhaimmillaan kun ohjeet ovat siltä suunnalta otsikonmukaisia, "kerää ne haistapaskat tälle lomakkeelle" tai "ei pidä päästää voivittuja leviämään".

Tänään soi monta, monta kertaa Lenny Kravitzin "Black Velveteen", johon olen rakastunut jälkijunassa viimeaikoina. Nyt lähden koiran kanssa ulos ja laitan toisen pizzan uuniin. Isästä ei ole kuulunut, tuskin kuuluukaan. Yritin kirjoittaa sen sähköpostin, mutten pystynyt. Ei löydy oikeita sanoja.